Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εξέπληξε τους πάντες η Νατάσα Θεοδωρίδου! Η συναυλία, οι αποστάσεις και οι συστάσεις (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Εξέπληξε τους πάντες η Νατάσα Θεοδωρίδου! Η συναυλία, οι αποστάσεις και οι συστάσεις (Βίντεο)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε με μάσκα στη σκηνή και πήρε το μικρόφωνο. Οι εικόνες από τη συναυλία της, στη Θεσσαλονίκη κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Με μάσκες, αποστάσεις και θερμομέτρηση διασκέδασε χθες το βράδυ (23-09-2020) το κοινό της Θεσσαλονίκης, υπό τους ήχους των τραγουδιών της επιτυχημένης τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η αγαπημένη Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή του Θεάτρου Γης για την τελευταία της συναυλία  το φετινό καλοκαίρι, για να ξεσηκώσει για ακόμα μία φορά τους θαυμαστές της και να τους ευχαριστήσει για την αγάπη και τη στήριξη που της δείχνουν.

Μετά το πέρας της συναυλίας, η οποία κράτησε περίπου 3 ώρες, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε δήλωση για τα μέτρα που πάρθηκαν για να πραγματοποιηθεί η συναυλία, αλλά και για το πόσο έχει επηρεάσει ο κορονοϊός τις συναυλίες και τους καλλιτέχνες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβηκε μισή ώρα νωρίτερα πάνω στη σκηνή, εκπλήσσοντας το κοινό που περίμενε να την απολαύσει, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα στους παρευρισκόμενους, ώστε να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η τραγουδίστρια ζητάει από όλους να φοράνε την μάσκα τους κατά τη διάρκεια της συναυλίας, να κρατάνε αποστάσεις, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διακόψει κάποιος την ροή της.

Το Θέατρο Γης, μπορεί να γέμισε με αρκετό κόσμο, αλλά οι διοργανωτές φρόντισαν έτσι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός αλλά και να υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στις θέσεις των θεατών.

Η ασφάλεια του θεάτρου έκανε συνεχώς συστάσεις στους θεατές, ενώ κατά την είσοδο του θεάτρου πραγματοποιούνταν θερμομετρήσεις. Ανάμεσα στα καθίσματα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι διοργανωτές τοποθέτησαν ταινίες για να ορίσουν τις αποστάσεις και να μην κάθεται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις