Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εξωσχολικοί μαχαίρωσαν 17χρονο μαθητή Λυκείου έξω από το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Θεσσαλονίκη: Εξωσχολικοί μαχαίρωσαν 17χρονο μαθητή Λυκείου έξω από το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Φόβος και τρόμος οι συμμορίες ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να καλούνται καθημερινά να δειχειριστούν επιθέσεις. Αυτή τη φορά μαχαιρώθηκε, ένας νεαρός μαθητής…

Ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο σε σχολείο της χώρας. Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Με έναν 17χρονο να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε το πρωί από εξωσχολικούς. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί, το θύμα βγήκε από το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και κοντά στην είσοδο, δέχτηκε επίθεση από εξωσχολικούς. Τα αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι γονείς του τραυματία.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ελαφρύ τραύμα στο χέρι μεταφέρθηκε ένας 17χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε έξω από το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν σημειώθηκε για άγνωστους έως τώρα λόγους, στις 11:00 το πρωί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα ατόμων -πιθανότατα νεαρής ηλικίας- προσέγγισε τον 17χρονο και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τον τραυμάτισαν στο χέρι.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, για το συμβάν ενημερώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει προσαγωγή ατόμων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις