Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος μέχρι την δίκη ο 56χρονος που προσπάθησε να αρπάξει μια 16χρονη

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος μέχρι την δίκη ο 56χρονος που προσπάθησε να αρπάξει μια 16χρονη

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή η δίκη του 56χρονου καθηγητή του ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, ο οποίος καταγγέλθηκε από μια 16χρονη κοπέλα ότι προσπάθησε δια της βίας να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του.

Οι δύο βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης η 16χρονη κοπέλα και ο πατέρας της δεν προσήλθαν σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα η ακροαματική διαδικασία να πάρει 48ωρη αναβολή.

Ο 56χρονος καθηγητής αφέθηκε ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ κατά την είσοδο στο δικαστικό μέγαρο είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν εκεί ότι αρνείται τα πάντα. Θέλει να ζητήσει συγνώμη στα κορίτσια για την ταραχή που προκάλεσε κι ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αισθανθούν οποιοδήποτε άσχημο συναίσθημα. Είναι βαθιά μετανιωμένος και ζητάει συγνώμη” είπε ο δικηγόρος του καθηγητή, Απόστολος Τζάρος.

Ο 56χρονος σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση και από άλλες δύο γυναίκες ηλικίας 20 ετών, οι οποίες θα κληθούν να καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει ο εισαγγελέας.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας οι γονείς της 16χρονης κατέθεσαν μήνυση κατά του 56χρονου. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ανήλικη, ο καθηγητής του λυκείου την παρενόχλησε ενώ εκείνη πήγαινε στο σχολείο της. Στη συνέχεια και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μαθήτρια στους αστυνομικούς ο άνδρας παρότι πήρε αρνητική απάντηση από την ανήλικη δεν πτοήθηκε και συνέχισε να την παρενοχλεί. Την ακολούθησε με το αυτοκίνητο του και σταμάτησε δίπλα της απαιτώντας από την κοπέλα να μπει στο αυτοκίνητου του. Η 16χρονη έντρομη επέστρεψε και πάλι στην καφετέρια που είχε συναντήσει για πρώτη φορά των 56χρονο και τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο 56χρονος που χαρακτηρίζεται από του οικείους του, έως ένα μοναχικό άτομο, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει πάρει αναρρωτική άδεια από το σχολείο που εργάζεται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις