Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης εκπαιδευόμενής του, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της μη προσέγγισης της καταγγέλλουσας, ενώ επιπροσθέτως θα καταβάλει και εγγύηση 5.000 ευρώ.

Ο εφιάλτης που βίωσε η ανήλικη έγινε γνωστός τον Νοέμβριο του 2022 μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Οι πράξεις που καταγγέλθηκαν τελέστηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Ιουνίου 2022.

Να σημειωθεί πως σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατ’ εξακολούθηση κατάχρηση ανήλικου, γενετήσιες πράξεις, βιασμό, τελεσμένο και σε απόπειρα, όπως επίσης και για προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας, τέλεση χειρονομιών και προτάσεων γενετήσιου χαρακτήρα και για πρόκληση τρόμου και ανησυχίας.

Ο 39 χρόνος, που έχει παυθεί από τα καθήκοντα του στον αθλητικό σύλλογο που εργαζόταν, ενώπιον των αρχών σήμερα, υποστήριξε ότι η κοπέλα είπε ψέματα και πως όλα ήταν μια παρεξήγηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις