Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εμβολιασμένη με την πρώτη δόση η έγκυος που διασωληνώθηκε κι «έχασε» το βρέφος

Θεσσαλονίκη Ρέθυμνο
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Δεν τα κατάφερε το μωράκι το οποίο γεννήθηκε την Κυριακή, 02.01.2022, από την 36χρονη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr, η 36χρονη γέννησε με καισαρική τομή ενώ διένυε μόλις την 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και διασωληνώθηκε άμεσα στη ΜΕΘ. Την ίδια στιγμή διασωληνώθηκε και το μωράκι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 14.00 σήμερα το μεσημέρι το μωράκι έφυγε από τη ζωή…

Νέες πληροφορίες που μετέδωσε το Live News, αναφέρουν πως η γυναίκα την παραμονή των Χριστουγέννων είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου με το σκεύασμα της Pfizer και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω χαμηλού οξυγόνου…

Όπως λένε και στο newsit.gr συγγενείς της γυναίκας καθώς και ένας κάτοικος του χωριού Αμπελάκια Δράμας, όπου ζούσε η οικογένεια, ο άντρας της 36χρονης δεν είχε εμβολιαστεί. Περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου νόσησε και στη συνέχεια, κόλλησε κορονοϊό και η ίδια. Αφού νόσησε ο σύζυγός της, η 36χρονη θορυβήθηκε και αποφάσισε να εμβολιαστεί άμεσα, ωστόσο αφού έκανε την πρώτη δόση νόσησε χωρίς δυστυχώς να προλάβει να αναπτύξει αντισώματα.

Από την οικογένεια, όπως πληροφορούμαστε, μόνο ο πεθερός και η πεθερά της 36χρονης έχουν εμβολιαστεί.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Live News.
Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις