Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Εμβόλιο» αισιοδοξίας το άνοιγμα της αγοράς – Τα στοιχεία για τις πωλήσεις του Σαββατοκύριακου

Θεσσαλονίκη: «Εμβόλιο» αισιοδοξίας το άνοιγμα της αγοράς – Τα στοιχεία για τις πωλήσεις του Σαββατοκύριακου

Ανάσα για την αγορά της Θεσσαλονίκης ήταν η λειτουργεία των καταστημάτων με click inside απο το Σάββατο που μας πέρασε…

Οι επιχειρηματίες της πόλης είδαν ξανά, μετά απο πολύ καιρό, πελάτες να περνούν το κατώφλι των καταστημάτων τους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, πολλοί ήταν οι Θεσσαλονικείς που με το απαραίτητο SMS στο 13032 έκαναν τα ψώνια τους και στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις γειτονιές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη την πρώτη μέρα, το Σάββατο, ήταν υποτονική η κίνηση στα καταστήματα, όμως δεν βοήθησε και ο βροχερός καιρός. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αναφέρει, όμως ήταν πολύ καλύτερα απο τις μέρες του click away.

Την Κυριακή, βέβαια, η αγορά κινήθηκε. Το κέντρο της πόλης είχε πολύ κόσμο, η κινηση ήταν πολύ καλύτερη και είμαστε τώρα σε αναμονή για να δούμε πως θα πάει η Μεγάλη Εβδομάδα, δηλώνει στο newsit.gr ο πρόεδρος του ΕΣΘ και συμπληρώνει πως ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ζητήσει και την κατάργηση των SMS, γιατί σε λίγο καιρό δεν θα έχει πια νόημα η διατήρηση τους.

Αναφέρει μάλιστα πως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν δεχτεί μεγάλη καταστροφή όλους αυτούς τους μήνες και απο εδώ και πέρα πρέπει να ασκηθεί πίεση για κρατική βοήθεια για να δούμε τι θα γίνει και με τα χρέη που υπάρχουν.

Το newsit.gr βρέθηκε στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης την πρώτη μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και κατέγραψε εικόνες με αρκετούς Θεσσαλονικείς να απολαμβάνουν τη βόλτα τους για τις αγορές του Πάσχα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις