Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στη Σίνδο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στη Σίνδο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, με τρία άτομα να εγκλωβίζονται στα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν. Για τον έναν ήταν αργά όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, με δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Οι διασώστες απεγκλώβισαν τα 3 άτομα που βρίσκονταν μέσα. Ο 36χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Τα δύο άτομα που είχαν τραυματιστεί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με το ένα να χαροπαλεύει και τους γιατρούς να δίνουν αγώνα, για να το κρατήσουν στη ζωή.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 36χρονου και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων, ενός 45χρονου και μίας 15χρονης.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες έσπευσε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των ατόμων, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε του τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 15χρονη έχει τραυματιστεί ελαφρά, ωστόσο ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις