Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ένταση στη συνέλευση της ΕΥΑΘ – Ανακοινώθηκαν διακοπές στην υδροδότηση – video

Θεσσαλονίκη: Ένταση στη συνέλευση της ΕΥΑΘ – Ανακοινώθηκαν διακοπές στην υδροδότηση – video

Προβλήματα υδροδότησης θα υπάρχουν αύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, λόγω εργασιών επισκευής αγωγού…

Όπως ενημερώνει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, λόγω πτώσης πίεσης στις περιοχές Βότση και Αλλατίνη του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και Αγίου Παντελεήμονα και κέντρου Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς θα εκτελούνται εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής λόγω διαρροής επί των οδών Καραϊσκάκη Γεωργίου – Γεννηματά Γιώργου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και όπως διαβεβαιώνει η ΕΥΑΘ θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ένταση στη συνέλευση της ΕΥΑΘ

Προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί ήταν η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΥΑΘ Α.Ε., στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, τη διεξαγωγή της οποίας ωστόσο, εμπόδισαν με παρέμβαση του το Σωματείο των εργαζομένων.

Με πανό και με συνθήματα οι εργαζόμενοι διέκοψαν τη προγραμματισμένη συνέλευση που είχε ως θέματα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέων μελών Δ.Σ. -σε αντικατάσταση παραιτηθέντων- και την εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου.

Πηγή: thesstoday.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις