Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο Σπίρτζη – Κυρίζογλου μπροστά στις ανοιχτές κάμερες – Χάλασε το κλίμα των εγκαινίων – video

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο Σπίρτζη – Κυρίζογλου μπροστά στις ανοιχτές κάμερες – Χάλασε το κλίμα των εγκαινίων – video

Ενταση στα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος αντέδρασε όταν θεώρησε πως δεν του δινόταν ο λόγος για να χαιρετήσει και μάλιστα έκανε το σταυρό του λέγοντας «Που γίνονται αυτά»…

Χάλασε το κλίμα των εγκαινίων του έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης επί της οδού Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογου, δυσαρεστήθηκε όταν πήρε τη θέση του στο βήμα ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Με τις κάμερες ανοιχτές, βλέπουμε τον κύριο Σπίρτζη να δίνει τελικά τη θέση του στον δήμαρχο, ο οποίος εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένος. ”Εάν δεν το ζητούσα δεν θα με βάζατε να  μιλήσω;” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την διάρκεια που μιλούσε ο κ. Σπιρτζης, ο δήμαρχος Μενεμένης τον κατηγόρησε ότι έχει ένα μικρόφωνο μπροστά και δεν σταματάει, γίνεται προκλητικός με αυτά που λέει και στην συνέχεια ο δήμαρχος απομακρύνθηκε λέγοντάς του ότι λέει ψέματα.

Το επίμαχο απόσπασμα στα εγκαίνια

Στη τελετή παράδοσης βρίσκεται και η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Στόχος του έργου είναι να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες και να γίνεται ασφαλέστερη κίνηση πεζών.

Πηγή: life-events.gr, seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις