Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αστυνομικούς εν ώρα καθήκοντος

Θεσσαλονίκη: Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αστυνομικούς εν ώρα καθήκοντος

Στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι των Αγίων Δημητρίου και Αρτεμίου, εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρέστη σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

«Ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αστυνομικούς που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος, υπενθυμίζει διαρκώς την υποχρέωση αυτή της Πολιτείας απέναντι στην Ελληνική Αστυνομία. Σ΄αυτό το καθήκον μας εμείς θα είμαστε συνεπείς.

Σεβόμενοι την ίδια την αποστολή των Ελλήνων Αστυνομικών. Σεβόμενοι κυρίως τους ανθρώπους που χάθηκαν στο καθήκον. Σεβόμενοι βεβαίως και το μέγιστο αγαθό που αφορά την προστασία της ζωής, της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών», επισήμανε ο κ. Καλαφάτης.

Τόνισε ότι η προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι η ασφάλεια, η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και πρόσθεσε ότι η αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης ενισχύθηκε με ακόμη 104 αστυνομικούς

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις