Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με τραυματίες σε νυχτερινό κέντρο – Χτυπούσαν τον πορτιέρη με τσεκούρια

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με τραυματίες σε νυχτερινό κέντρο – Χτυπούσαν τον πορτιέρη με τσεκούρια

Άγρια επίθεση από 20 κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη με τραυματίες. Όλα έγιναν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης τα ξημερώματα…

Καταδρομική επίθεση μίσους στη Θεσσαλονίκη, σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Στόχος των δραστών ήταν ο πορτιέρης που βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος να δέχεται χτυπήματα με μπουκάλια, ξύλα ακόμα και τσεκούρια. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι δράστες απομακρύνθηκαν από την περιοχή πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Οι Αρχές που συνεχίζουν την έρευνα εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για επεισόδιο που κρύβει οπαδικά κίνητα. Αυτό άλλωστε πιστεύει και ο τραυματίας.

Το σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 20 άτομα χτύπησαν εργαζόμενο και θαμώνες ενός νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 05:30 το πρωί στην οδό Λώρη Μαργαρίτη στη Θεσσαλονίκη. περίπου 20 άτομα που έφεραν τσεκούρια, ξύλα και μπουκάλια χτύπησαν τον πορτιέρτη ενός νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, είχαν ωστόσο καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Καθώς το θύμα φέρεται ως οργανωμένος οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης οδήγησε τους αστυνομικούς να διερευνήσουν την εκδοχή το περιστατικό να συνδέεται με οπαδικά κίνητρα.

Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει το θύμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις