Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή στις 6 Οκτωβρίου και 9 – 13/10

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή στις 6 Οκτωβρίου και 9 – 13/10

Αύριο, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου καθώς και από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, κατά τις βραδινές ώρες θα συνεχιστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών:

Την Παρασκευή (06/10/2023) και από την Δευτέρα (09/10/2023) έως την Παρασκευή (13/10/2023) και κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ9 (Τούμπα) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον κλάδο με κατεύθυνση από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – έξοδος προς οδούς Κατσιμίδη και Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Από την Τροχαία ζητείται η ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών και η συμμόρφωσή τους με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγήν τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις