Τρίτη, 27 Φεβ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ευθυγράμμισης σε Εθνικές Οδούς

Κρήτη
Φωτογραφία αρχείου

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί. 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και του παράπλευρου οδικού δικτύου αυτής, στα ακόλουθα τμήματα:
– Από τον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Σίνδου (Χ.Θ.12+000), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη
– Από τον ισόπεδο κόμβο Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου (Χ.Θ.15+000), στην κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα.
– Παράπλευρο οδικό δίκτυο (SR), τμήμα Λεωφόρου Αθηνών, 200 μέτρα μετά την επιχείρηση “ISOMAT” έως την είσοδο του οικισμού Αγίου Αθανασίου.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Το ίδιο διάστημα θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων.
Πιο αναλυτικά, οι εργασίες θα γίνουν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο εκατέρωθεν της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από την Χ.Θ. 8+800 (Α/Κ Κ12) έως και τη Χ.Θ. 40+000 περίπου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις