Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενοι του Δήμου στην καθαριότητα βρήκαν και παρέδωσαν τσάντα με 1.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενοι του Δήμου στην καθαριότητα βρήκαν και παρέδωσαν τσάντα με 1.000 ευρώ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Δύο εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που βρήκαν τσάντα με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και τα επέστρεψαν στην ιδιοκτήτρια τους, ευχαρίστησε σήμερα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζέρβας, ένας υπάλληλος που εργάζεται στην καθαριότητα, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας βρήκε μία τσάντα, η οποία εκτός από προσωπικά έγγραφα περιείχε και το ποσό των περίπου 1.000 ευρώ. Ο εργαζόμενος μαζί με τον επόπτη του φρόντισαν να επιστρέψουν τα χρήματα στη γυναίκα που τα είχε χάσει.

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε προσωπικά τον υπάλληλο και σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε: «Ο Τάσος εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του δήμου μας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πριν από λίγες ημέρες βρήκε εν ώρα εργασίας μία τσάντα με περίπου 1000 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί με τον επόπτη του, τον Μπάμπη, εντόπισαν την ιδιοκτήτρια και της επέστρεψαν τα χρήματα. Αναστάσιε, Χαράλαμπε, σας ευχαριστούμε. Μας κάνατε όλους πολύ περήφανους».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις