Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: “Έσπασαν” τράπεζες στην Τριανδρία

Υλικές ζημιές σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών προκάλεσαν άγνωστοι, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες της βίλας Αμαλία, όπως αναφέρεται σε φέιγ βολάν που σκόρπισαν στην περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία άγνωστα άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εκτόξευσαν τα αντικείμενα και προκάλεσαν ζημίες, στις προσόψεις των υποκαταστημάτων τραπεζών, “Eurobank” και “Alpha Bank”, στην οδό Ε. Βενιζέλου και εξαφανίστηκαν.

Οι άγνωστοι δράστες δεν ανήκουν σε κάποια οργάνωση, ενώ καταγγέλλουν την κυβέρνηση και ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Διαβάστε επίσης: Στροφή 180 μοιρών από Τσίπρα – Αν οι καταλήψεις ήταν κέντρα ανομίας, να εφαρμοστεί ο νόμος!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα