Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έτσι έπιασαν δουλειά στο Ιπποκράτειο οι ηρωίδες νοσηλεύτριες από την Κρήτη (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη

Οι νοσηλεύτριες εμφανίστηκαν στο Ιπποκράτειο χαμογελαστές. Ο κορονοϊός έχει φτάσει τη Θεσσαλονίκη στα όριά της… 

Με το χαμόγελο στα χείλη και έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη, για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Αποφασισμένες να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έπιασαν ήδη δουλειά στο «Ιπποκράτειο».

Μια εξ αυτών δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εμείς είμαστε μαθημένες να δίνουμε τις μάχες μας μέσα στις μονάδες. Το κύμα συμπαράστασης για τη δοκιμαζόμενη Θεσσαλονίκη μεγαλώνει, καθώς μετά από τις εθελόντριες από την Κρήτη, σπεύδουν στην πόλη και νοσηλεύτριες – εθελόντριες, από Κομοτηνή, Κοζάνη και Γιάννινα…

Οι 10 νοσηλεύτριες ΜΕΘ ξεκίνησαν από το Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να συνδράμουν γιατρούς και νοσηλευτές στη Θεσσαλονίκη στη μάχη που δίνουν για να σώσουν εκατοντάδες ασθενείς, που είναι θετικοί στη νόσο Covid19.

Τις νοσηλεύτριες υποδέχθηκαν οι επικεφαλής της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ ένας δημοσιογράφος τους προσέφερε δέκα κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για την καθεμία!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις