Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έτσι στολίζονται τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Αριστοτέλους (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Έτσι στολίζονται τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Αριστοτέλους (βίντεο)

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται η Θεσσαλονίκη με τις εργασίες που έχουν στόχο να βάλουν τους δημότες στο κλίμα των Χριστουγέννων να συνεχίζονται. 

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του grtimes.gr, συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης έχουν ξεκινήσει να στολίζουν τα δύο έλατα που έχουν τοποθετηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία Αριστοτέλους ενώ παράλληλα γίνονται και δοκιμαστικές φωταγωγήσεις στο πλαίσιο των εργασιών.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για δύο φυσικά έλατα τα οποία έχουν μεταφερθεί από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής. Το ένα έχει ύψος 18 μέτρων και έχει τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά της πλατείας, ενώ του δεύτερο 13 μέτρων έχει τοποθετηθεί στο κέντρο και θα πλαισιωθεί από ειδικό φωτισμό.

Επιπλέον θα τοποθετηθεί φάτνη τόσο στην Πλατεία Αριστοτέλους όσο και σε κάθε δημοτική κοινότητα, μαζί με στολισμό που περιλαμβάνει δέντρα και φώτα. Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έχουν στολιστεί κεντρικοί δρόμοι της πόλης ενώ στο λιμάνι έχουν τοποθετηθεί φωτιζόμενα γράμματα που γράφουν «καλές γιορτές».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Μαρία Καραγιάννη, για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει εορταστικός διάκοσμος και στην αγορά Καπάνι, σε συνεργασία με τον Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Μέρος του διακόσμου θα αποτελείται από μόνιμα στοιχεία και θα παραμένει εκεί και μετά την εορταστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι χθες, Τρίτη, έγινε η πρώτη φωταγώγηση δέντρου στον δήμο Θεσσαλονίκης, παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις