Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έβαλε λουκέτο σε σκάλα για να έχει πάρκινγκ σπίτι του, βίντεο

Θεσσαλονίκη: Έβαλε λουκέτο σε σκάλα για να έχει πάρκινγκ σπίτι του, βίντεο

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση. Κάτοικος οργανώθηκε για να έχει σταθερά μια μόνιμη θέση πάρκινγκ έξω από το σπίτι του…

Τα περίεργα σε δρόμους στη Θεσσαλονίκη αυξάνονται με πολλές από τις εικόνες να γίνονται viral. Στην παρακάτω περίπτωση βλέπουμε τι έκανε ιδιοκτήτης σπιτιού για να έχει σταθερά μια μόνιμη θέση πάρκινγκ έξω από το σπίτι του. Μια παρανομία που έρχεται στο φως, με τον ίδιο να κινδυνεύει με πρόστιμο.

Έναν παράδοξο τρόπο επινόησε κάποιος στη Θεσσαλονίκη, για να βρίσκει πάντα πάρκινγκ για το αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι που μένει.

Έβαλε μία σκάλα έξω από το σπίτι του σε δρόμο που οδηγεί στην αυλή του, την ασφάλισε με μία κλειδαριά, προκειμένου να έχει σίγουρο πάρκινγκ και την άφησε στο σημείο που βλέπουμε στο βίντεο της ΕΡΤ.

Για να είναι σίγουρος ότι η σκάλα δεν θα μετακινηθεί και ο ίδιος δεν θα χάσει τη θέση πάρκινγκ, έβαλε στο δρόμο ένα στύλο και εκει ασφάλισε την κλειδαριά με λουκέτο.

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη γίνονται viral τις τελευταίες ώρες, ενώ ήδη για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία, που αναμένεται να επαναφέρει την τάξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις