Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ευχισμένες μαμάδες που κέντρισαν τα βλέμματα – Οι στιγμές της απόδρασης – video

Θεσσαλονίκη: Ευχισμένες μαμάδες που κέντρισαν τα βλέμματα – Οι στιγμές της απόδρασης – video

Στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” λίγο πριν επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Θεσσαλονίκη απαθανάτισε η κάμερα τις ηθοποιούς Ζέτα Δούκα και Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαζί με τις κορούλες τους…

Οι δυο τους, εκτός από πρωταγωνίστριες στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο «Βεργίνα» της συμπρωτεύουσας, είναι πολύ καλές φίλες, ενώ έχουν κάτι κοινό.

Έγιναν για πρώτη φορά μαμάδες την ίδια χρονιά, το 2016. Αμφότερες διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς ο ερχομός των παιδιών τους τις έχει κάνει τρισευτυχισμένες.

Να θυμίσουμε ότι η Ζέτα Δούκα έχει ένα κοριτσάκι, την Θάλεια, ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δύο, την Λυδία και την Ηλέκτρα, η οποία είναι μόλις πέντε μηνών.

“Αγάπη μόνο” και Ιωάννα Τούνη στη Χαλκιδική

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει. Αλλά και η συνάντηση του Mr “Αγάπη Μόνο” με την χυμώδη Ιωάννα Τούνη στο γνωστό beach bar Λευκή Άμμος ανήμερα την Πρωτομαγιά δεν ξανάγινε!

Ο κατά κόσμον Τάσος Ποτσέπης, γνωστός από τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, βρέθηκε στο Παλιούρι Κασσάνδρας, άρπαξε το μικρόφωνο και έκανε ρεπορτάζ παραλίας ξεσηκώνοντας με τον μοναδικό του τρόπο τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι με την σειρά τους έδωσαν ρεσιτάλ ατάκας!

Στην παραλία ο “αγάπη μόνο” συνάντησε και την χυμώδη Ιωάννα Τούνη την ώρα που η ξανθιά καλλονή έτρωγε. Η συνάντηση ήταν “ιστορική” και ο διάλογος μεταξύ τους απολαυστικός…

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις