Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολεία της Σταυρούπολης

Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολεία της Σταυρούπολης

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (24.05.2022) στην Θεσσαλονίκη, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολικό συγκρότημα στην Σταυρούπολη. Τα σχολεία εκκενώθηκαν, λίγο αργότερα όμως αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για… φάρσα. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί της Τρίτης (24.05.2022) – όπως μετέδωσε το GR Times – άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και προειδοποίησε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σχολικό συγκρότημα των 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να ελέγξουν το χώρο, και τα σχολεία εκκενώθηκαν. 

Πληροφορίες του GR Times αναφέρουν ότι ο έλεγχος του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ολοκληρώθηκε και αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα για βόμβα επρόκειτο για… φάρσα. Πλέον οι μαθητές επιστρέφουν στις τάξεις του και τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά. 

Σύμφωνα πάντως με το GRTimes δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και πριν από μερικές μέρες, όπου αποδείχθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, πιθανότατα των μαθητών.

Με πληροφορίες από GRTimes

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις