Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια ανέβασε στο facebook το ραβασάκι της σεξουαλικής παρενόχλησης από ρασοφόρο [pics]

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Οι αναρτήσεις που συνοδεύουνται από φωτογραφίες στο facebook, προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Οι κοπέλες που μιλούν έχουν κοινά χαρακτηριστικά…

Ο ρασοφόρος που εμφανίζεται σε φωτογραφίες να παρενοχλεί σεξουαλικά φοιτήτρια μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, φαίνεται, να έχει πλησιάσει και άλλες κοπέλες στο παρλελθόν. Μια 20χρονη φοιτήτρια εξιστορεί την στιγμή που της έδωσε ένα «ραβασάκι». Μετά την καταγγελία 18χρονης και την δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τον ρασοφόρο να «χαϊδεύεται» δίπλα της μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις, με πολλούς να ζητούν να βρεθεί ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος.

Ο ρασοφόρος, φαίνεται να μπαίνει σε λεωφορεία διάφορων γραμμών και να πλησιάζει νεαρές κοπέλες. Μια 20χρονη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης, τονίζει πως τη στιγμή που ο ρασοφόρος την πλησίασε, έγραψε τον αριθμό του σε εισιτήριο και της το έδωσε. Το περιστατικό συνέβη στο παρελθόν, πριν την πρόσφατη καταγγελία της 18χρονης. Όπως αναφέρει η 20χρονη, ήταν νωρίς το μεσημέρι και επέβαιναν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 21, προς τον Ευόσμο. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω ο ρασοφόρος. H φοιτήτρια και ο ρασοφόρος, στέκονταν όρθιοι στο λεωφορείο αντικριστά και μέσα υπήρχε αρκετός κόσμος.

«Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα. Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο» αναφέρει η φοιτήτρια. Στο εισιτήριο ο ρασοφόρος, υπόγραψε ως «μοναχός Νικόδημος».

Η πρώτη καταγγελία που έφτασε στην αστυνομία

Την πρώτη καταγγελία έκανε στην προσωπική της σελίδα στο facebook φοιτήτρια του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η Π.Φ. υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άντρα που φορούσε ράσα, μέσα σε αστικό λεωφορείο. Μάλιστα, η κοπέλα κοινοποίησε φωτογραφίες που όπως λέει τράβηξε η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο για να πείσει ότι όντως συνέβη το περιστατικό που περιγράφει.

Το κείμενό της έχει ήδη εκατοντάδες κοινοποιήσεις, ενώ μια από τις φίλες της δημοσίευσε και φωτογραφία του ανθρώπου που φέρεται να προχώρησε στην άσεμνη πράξη. Τα σχόλια εξοργισμένων πολιτών κάτω από την ανάρτηση είναι δεκάδες, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόντα Photoshop.

Πηγή: seleo.gr, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε