Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά και εκρήξεις σε πάρκινγκ ανάμεσα σε βενζινάδικο και αποθήκες

Θεσσαλονίκη: Φωτιά και εκρήξεις σε πάρκινγκ ανάμεσα σε βενζινάδικο και αποθήκες

Αναστάτωση το πρωί στη Θεσσαλονίκη από φωτιά που εκδηλώθηκε σε πάρκινγκ, στην περιοχή των Σφαγείων, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου. Καταστράφηκαν οχήματα…

Η φωτιά στο πάρκινγκ κινητοποίησε πυροσβέστες και αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, που έσπευσαν στην περιοχή ταχύτατα. Το σημείο αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, με τους άντρες της πυροσβεστικής να ολοκληρώνουν το έργο της κατάσβεσης μία και πλέον ώρα αργότερα. Σειρά έχει ο απολογισμός της καταστροφής και οι έρευνες για τα αίτια. Ο ουρανός στην πόλη γέμισε μαύρους καπνούς. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς στο διπλανό βενζινάδικο απετράπη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 06:00 το πρωί σε πάρκινγκ στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Από τις φλόγες έχουν προκληθεί ζημιές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε περιφραγμένο χώρο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε από έναν κάδο ενώ όταν οι φλόγες επεκτάθηκαν στα οχήματα ακούστηκαν εκρήξεις. Επί τόπου βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση.

Λόγω της φωτιάς σηκώθηκε μαύρος καπνός και μια ολόκληρη περιοχή αναστατώθηκε από τις εκρήξεις που ακούστηκαν. Η ατμόσφαιρα στο σημείο ήταν για λίγα λεπτά αποπνικτική, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω εικόνες.

Από το συμβάν καήκαν ολοσχερώς δύο οχήματα και ένα φορτηγό, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η φωτιά τέθηκε τελικά υπό έλεγχο λίγο μετά τις 07:30, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια που την προκάλεσαν.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις