Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αυτοκίνητο – Κινδύνεψαν οι ένοικοι πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αυτοκίνητο – Κινδύνεψαν οι ένοικοι πολυκατοικίας

Λαχτάρησαν οι κάτοικοι πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης (12.3.2024) ξύπνησαν από το θόρυβο έκρηξης και διαπίστωσαν πως στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων, στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη πετάχτηκαν στο δρόμο, ενώ έβλεπαν τις φλόγες να περνούν μέσα στην πυλωτή, προκαλώντας ζημιές και σε σταθμευμένο όχημα. 

Όπως είπαν οι κάτοικοι άκουσαν δύο εκρήξεις. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής για να κατασβήσουν την πυρκαγιά, που πιθανότατα οφείλεται σε εμπρησμό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το αυτοκίνητο βρέθηκε σε άλλο σημείο από εκεί που ήταν παρκαρισμένο, ενώ ο ίδιος εκτίμησε, πως κάποιοι πήγαν να το κλέψουν και να προκλήθηκε βραχυκύκλωμα ή να έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη τους.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ μίλησε και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό. Στο σημείο βρίσκεται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και διερευνά τα αίτια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις