Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φοβούνται μπάχαλο οι ιδιοκτήτες εστιατορίων μετά τους νέους κανόνες που ανακοινώθηκαν

Θεσσαλονίκη: Φοβούνται μπάχαλο οι ιδιοκτήτες εστιατορίων μετά τους νέους κανόνες που ανακοινώθηκαν

Μετά τις ανακοινώσεις για τα προνόμια των εμβολιασμένων, ιδιοκτήτες εστιατορίων ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Έντονα προβληματισμένοι εκφράζουν φόβους για την εξέλιξη των πραγμάτων…

Ο Διονύσης Κατρανίτσας, ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη, τονίζει στο newsit.gr: «Έχουμε μάθει να αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα με αυτή την κατάσταση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Προστίθεται ακόμα μια δυσκολία στις ήδη υπάρχουσες. Ξαφνικά έχουμε να επιλέξουμε αν θα πρέπει να βάζουμε στα καταστήματα μας μόνο τους εμβολιασμένους ή όλους αλλά και να διαχειριστούμε αυτην την κρίση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δηλαδή να ελέγχουμε στην είδοδο όσους μπαίνουν.

Εμείς προσωπικά αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε να επιτρέπουμε την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους. Προς το παρόν που είναι ανοιχτοί μόνο οι εξωτερικοί χώροι μπορούν να είναι όλοι. Τα μεγάλα κίνητρα είναι η πληρότητα που αυτόματα θα είναι μεγαλύτερη και η ασφάλεια και η δική μας και των εργαζομένων και των πελατών.

Αυτό βέβαια θα δημιουργήσει σίγουρα εντάσεις, θα υπάρξουν προβλήματα και θα υπάρξουν και επιχειρήσεις που θα δοκιμάσουν να περάσουν τα όρια. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν ταχθεί κατα του εμβολίου. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις