Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή σε επιβάτιδα του ΟΑΣΘ για επεισόδιο με ελεγκτή

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή σε επιβάτιδα του ΟΑΣΘ για επεισόδιο με ελεγκτή
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μια επιβάτιδα λεωφορείου του ΟΑΣΘ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 μηνών με 3ετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επειδή ενεπλάκη σε επεισόδιο με ελεγκτή τον Σεπτέμβριο του 2016 που ήθελε να της «κόψει» πρόστιμο επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Το περιστατικό έγινε μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 10 του ΟΑΣΘ και είχε δει το φως της δημοσιότητας από τις κάμερες των κινητών των υπόλοιπων επιβατών που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά και φαίνονταν και από το υλικό, η επιβάτιδα προσπάθησε να σκαρφαλώσει και να βγει από το παράθυρο του ακινητοποιημένου λεωφορείου ενώ ο ελεγκτής προσπαθούσε να τη συγκρατήσει και την ώρα εκείνη να δέχεται χτυπήματα με τα πόδια και τα χέρια.

«Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έκοβα εισιτήριο» είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία της, προσθέτοντας ήταν πανικόβλητη εκείνη τη στιγμή, ενώ κατήγγειλε πως ο ελεγκτής άσκησε βία εναντίον της.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, είχε υποβάλει μήνυση, η οποία όμως δεν έφτασε στο ακροατήριο, καθώς τέθηκε στο αρχείο από την εισαγγελική Αρχή, ενώ την ίδια τύχη είχε και η αυτεπάγγελτη έρευνα που διατάχθηκε με αφορμή το περιστατικό για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης.

Πρωτόδικα η 30χρονη είχε καταδικαστεί για το επεισόδιο σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών, με αναστολή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις