Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γέμισε με δεκάδες φαναράκια ο ουρανός της

Θεσσαλονίκη: Γέμισε με δεκάδες  φαναράκια ο ουρανός της
ThessToday.gr

Λίγο πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος, ο ουρανός της Θεσσαλονίκης γέμισε σήμερα (31.12.2022) με δεκάδες φαναράκια. Το θέαμα ήταν μαγικό, με τα κόκκινα φαναράκια να «πετούν» ψηλά.

Σύμφωνα με το ThessToday, μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στην εκδήλωση με τα φαναράκια στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Άναψαν όλοι το δικό τους φαναράκι και στη συνέχεια, το άφησαν να φύγει στον ουρανό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα η αλλαγή του χρόνου

Με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων και πολλή μουσική αναμένεται η αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Η στολισμένη πλατεία αρχίζει να γεμίζει αυτή την ώρα με τις μουσικές από γνωστούς DJs της πόλης. Λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα απευθύνει ευχές για την καινούρια χρονιά. Η μουσική θα συνεχιστεί για περίπου μία ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου.

Η είσοδος στο 2023 θα συνοδευτεί από ένα εξάλεπτο σόου πυροτεχνημάτων από θαλάσσης, χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις