Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Για δύο κακουργήματα κατηγορούνται οι συλληφθέντες για το καρτέλ με τα 100 κιλά κοκαΐνης

Θεσσαλονίκη: Για δύο κακουργήματα κατηγορούνται οι συλληφθέντες για το καρτέλ με τα 100 κιλά κοκαΐνης

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα ασκήθηκε σε βάρος των 10 συλληφθέντων, μελών διεθνούς κυκλώματος, που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, μετά την κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης άνω των 100 κιλών.

Η εισαγγελέας απήγγειλε στους 10 του κυκλώματος κοκαΐνης, κατηγορίες για «διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και «ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών, κατ’ επάγγελμα».

Επιπλέον, κατά περίπτωση, ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της οπλοκατοχής και της επικίνδυνης οδήγησης. Όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τη Δευτέρα, 15 Μαΐου και έως τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν οι 10 από τους 14 -έως τώρα- συλληφθέντες – μέλη του καρτέλ με την κοκαΐνη.

Ο τελευταίος που μπήκε στο κτίριο έχοντας μάλιστα και έχοντας μάλιστα τη βοήθεια ενός περιπατητήρα Π ήταν ο 72χρονος «αχυράνθρωπος», ο οποίος είναι ο υπεύθυνος της αποθήκης που χρησιμοποιούσαν για τη δράση τους όλο το προηγούμενο διάστημα σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις