Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γνωστό παγωτατζίδικο στο κέντρο της πόλης έγινε ο στόχος διαρρηκτών – Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Γνωστό παγωτατζίδικο στο κέντρο της πόλης έγινε ο στόχος διαρρηκτών – Βίντεο ντοκουμέντο

Γνωστό παγωτατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έγινε ο στόχος διαρρηκτών τα ξημερώματα της Πέμπτης (21.9.2023) και τα βίντεο ντοκουμέντο, που ανήρτησε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποτυπώνουν καρέ-καρέ τη δράση τους.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης 21/09 σε κατάστημα εστίασης με παγωτά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως και λίγο πριν την πλατεία Αριστοτέλους.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Στέλιος Ρίμπας ανήρτησε στα social media τα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε όλες τις κινήσεις των διαρρηκτών και περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν:

«Τη διάρρηξη την αντιλήφθηκε η υπάλληλος του καταστήματος το πρωί, όταν πήγε στη δουλειά. Με κάλεσε και πήγα και εγώ και τα είδαμε όλα στην κάμερα του καταστήματος. Όπως φαίνεται έκαναν τη διάρρηξη και μπήκαν μέσα σαν κύριοι, χωρίς να τους ενοχλεί τίποτα. Σαν να έμπαιναν σε δικό τους μαγαζί. Πήγαν στο ταμείο, κατάφεραν και άνοιξαν την ταμειακή μηχανή, πήραν περίπου 1.000 ευρώ που είχαμε σε κέρματα και έφυγαν πάλι σαν κύριοι. Τώρα έμαθα ότι 3 ώρες πριν έρθουν στο δικό μου μαγαζί χτύπησαν και ένα άλλο μερικά μέτρα πιο κάτω».

Δείτε το: 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις