Κυριακή, 25 Φεβ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γνωστός στις αρχές ο άνδρας που ποδοπάτησε γατάκι – Έχει επιτεθεί ξανά σε ανθρώπους και ζώα

Θεσσαλονίκη: Γνωστός στις αρχές ο άνδρας που ποδοπάτησε γατάκι – Έχει επιτεθεί ξανά σε ανθρώπους και ζώα

Μια ανάσα από τον εντοπισμό και τη σύλληψη του νεαρού άνδρα που έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να ποδοπατά και να σκοτώνει γατάκι και μετά να φεύγει από το σημείο σαν να μη… συμβαίνει τίποτα. Η κτηνωδία αποκαλύπτεται τώρα αλλά έχει γίνει από τον Αύγουστο, στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας βλέπει το γατάκι και αφού, κοιτώντας γύρω του, το ποδοπατά μέχρι θανάτου, κάνε εδώ και μερικές ώρες το γύρω του διαδικτύου. Και φαίνεται ότι ο άνδρας αυτός είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης και ίσως είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Ο άνδρας αυτός πιθανότατα έχει εντοπιστεί, είπε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η Εύη Καλαϊτζίδου, εκπρόσωπος της φιλοζωικής Θεσσαλονίκης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», η οποία και έκανε την καταγγελία για την κτηνωδία.

«Είναι άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει και σε ανθρώπους» δήλωσε η Εύη Καλαϊτζίδου.

  

Η ίδια πρόσθεσε πως «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί στο βίντεο εμφανίζεται με καπέλο. Πρέπει να μην του αφήσουμε κανένα περιθώριο διαφυγής».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις