Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το λεωφορείο που πήρε παραμάζωμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το λεωφορείο που πήρε παραμάζωμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Το ατύχημα στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τα ξημερώματα, με λεωφορείο του ΟΑΣΘ να πέφτει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός…

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, σε σταθμευμένα οχήματα, στην Τριανδρία στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας ανεξέλεγκτη πορεία, το λεωφορείο της γραμμής 17 παρέσυρε τουλάχιστον πέντε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ο ΟΑΣΘ επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση πως ο οδηγός ήταν μέσα και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σηκώθηκε από το έδαφος και «σκαρφάλωσε» στο πάνω μέρος ενός κάδου απορριμμάτων. Το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες κοντά στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας και μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στην ανακοίνωσή του, για το ατύχημα ο ΟΑΣΘ αναφέρει: «Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως και οι αρμόδιες αρχές,  διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χθες το βράδυ, στις 11.50, από αδιευκρίνιστη, μέχρι στιγμής, αιτία, λεωφορείο το οποίο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας, κινήθηκε ανεξέλεγκτα και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα.

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 30 που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία – Αποθήκη. Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.  Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός».

Σε βίντεο του thestival.gr, βλέπουμε σκηνές που εκτυλίχθηκαν λίγο μετά το ατύχημα στη Θεσσαλονίκη. Με γερανό να έχει σπεύσει στο σημείο, για να απομακρύνει ένα από τα οχήματα που χτυπήθηκαν.

Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και ο απολογισμός έχει να κάνει μόνο με υλικές ζημιές.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις