Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η απόφαση και οι σκέψεις του Γιάννη Μπουτάρη με φόντο τις επερχόμενες εκλογές!

Θεσσαλονίκη: Η απόφαση και οι σκέψεις του Γιάννη Μπουτάρη με φόντο τις επερχόμενες εκλογές!

Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχεία στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για τη διαδοχή του…

Συνάντηση με εκπροσώπους των πολιτικών δυνάμεων, των δημοτικών παρατάξεων και της κοινωνίας των πολιτών σχεδιάζει για την επόμενη εβδομάδα, σε τόπο και σε χρόνο που θα ανακοινωθούν άμεσα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 και της επόμενης ημέρας στον κεντρικό δήμο μετά την απόφαση του να μην κατέβει εκ νέου υποψήφιος.

Η δημοτική ομάδα της “Πρωτοβουλίας” στη διάρκεια χθεσινοβραδινής συνεδρίασης της, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, “επιβεβαίωσε τη βούλησή της να συνεχίσει την πορεία που χάραξε ο Γιάννης Μπουτάρης και η παράταξη τα τελευταία χρόνια, με την κάθοδό της στις επερχόμενες εκλογές”.

“Προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η πορεία και να δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας των πολιτών που θα τη στηρίξει, απαιτούνται συγκλίσεις και συνεργασίες, πράγμα που επιπλέον επιβάλλει και ο νέος εκλογικός νόμος”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Μέσα από τη συνάντηση που θα καλέσει ο κ. Μπουτάρης “στόχος είναι να επιτευχθεί η ευρεία συμπαράταξη όλων των προοδευτικών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που ενδιαφέρονται να συνθέσουν τις διαφορετικές αλλά συγκλίνουσες προγραμματικές προτάσεις για μια ανοιχτή, εξωστρεφή και δημοκρατική Θεσσαλονίκη”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις