Πέμπτη, 23 Μαΐ
29oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η ασφαλτόστρωση που «τρέλανε» ρεπόρτερ – Τα στραβά και τα ανάποδα που προκαλούν γέλια

Θεσσαλονίκη: Η ασφαλτόστρωση που «τρέλανε» ρεπόρτερ – Τα στραβά και τα ανάποδα που προκαλούν γέλια

Η ασφαλτόστρωση στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε αλλά σε ένα σημείο τα συνεργεία δεν μπορούσαν να ρίξουν άσφαλτο. Έστρωσαν τον υπόλοιπο δρόμο και αποχώρησαν…

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εικόνες όπως αυτές στη Θεσσαλονίκη, μετά από ασφαλτόστρωση, ωστόσο πάντα προκαλούν την ίδια έκπληξη. Γεννούν τα ίδια ερωτήματα, για τον τρόπο που κάποιοι αντιλαμβάνονται τη δουλειά τους και για την αδιαφορία ορισμένων οδηγών. Παρά το γεγονός πως είχαν τοποθετηθεί πινακίδες για το έργο, το επίμαχο αυτοκίνητο παρέμεινε. Ο υπεύθυνος δεν ειδοποίησε γερανό και έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσουν. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται στο επόμενο βίντεο, με την ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 να κάνει αυτοψία.

Σπάνιο, ελληνικό αλλά όχι πρωτοφανές. Συνεργεία του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν ασφαλτόστρωση σε δρόμο της περιοχής, εκτός… από ένα σημείο, καθώς ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο. Η εικόνα δεν συνιστάται σίγουρα για τελειομανείς, καθώς όπως μπορείτε να δείτε, ένας ολόκληρος δρόμος ασφαλτοστρώθηκε, εκτός από ένα μικρό σημείο.

Αυτό συνέβη διότι ο οδηγός του οχήματος που πάρκαρε στην οδό Ανδρομάχης, στον Εύοσμο, δε φρόντισε να μετακινήσει το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Βέβαια, εφόσον το όχημα ήταν ούτως ή άλλως σταθμευμένο στον συγκεκριμένο δρόμο, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει καν η ασφαλτόστρωση ή θα μπορούσε να μετακινηθεί με γερανό το εν λόγω όχημα.

Δεν έγινε κάτι από τα παραπάνω με αποτέλεσμα η ασφαλτόστρωση να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με τον τρόπο που φαίνεται στο επόμενο βίντεο. Σημειώνεται ότι το 2016 είχαν παρατηρηθεί ανάλογες εικόνες τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και τη σχολή “Ευκλείδης”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις