Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η «λαοθάλασσα» έφερε τόνους σκουπιδιών στην παραλία

Θεσσαλονίκη: Η «λαοθάλασσα» έφερε τόνους σκουπιδιών στην παραλία

«Υπερωρίες» χρειάζονται για να καθαρίσει η Παραλία στη Θεσσαλονίκη. Η κοσμοσυρροή των τελευταίων ημερών αύξησε κατακόρυφα τον όγκο απορριμμάτων στην περιοχή.

Σύμφωνα με το GRTimes οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου στη Θεσσαλονίκη συλλέγουν πλέον περισσότερες από 600 σακούλες σκουπιδιών καθημερινά από το πλακόστρωτο της παραλίας.

Η «ηρωική» έξοδος των Θεσσαλονικέων, με σύμμαχο τον καλό καιρό και την άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα, επικεντρώθηκε στο παραλιακό μέτωπο για τη βόλτα τους.

Click4more: Σκουπιδότοπος καταπράσινη περιοχή στη Θέρμη μετά την κυριακάτικη εξόρμηση Θεσσαλονικέων (pics)

Άλλοι περπατώντας, άλλοι καθισμένοι σε παγκάκια ή πεζούλια, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης. Ωστόσο, φεύγοντας, άφησαν πίσω τους χιλιάδες άδειες συσκευασίες ροφημάτων, τροφίμων, πακέτων από τσιγάρα και άλλα άχρηστα αντικείμενα!

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μεγάλη αύξηση που καταγράφεται, πέρα από τους υπαλλήλους που κινούνται πεζοί και καθαρίζουν σε μόνιμη βάση, για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει, έχουν επιστρατευτεί τρίκυκλα, αλλά και οχήματα του Δήμου που κάνουν συχνές διελεύσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις