Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η νέα ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το τζόκερ μπροστά στον Μπουτάρη (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Λίγες μέρες μετά το tweet για τον υπερτυχερό του τζόκερ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε – Του έπλεξε το εγκώμιο ο Γιάννης Μπουτάρης…

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε λίγο πριν τις 12.00 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Κατά την έλευση του ο δήμαρχος χαιρέτησε τους δημοσιογράφους, για να απαντήσει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ “για σένα ήρθανε ολοι”!

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Γνωρίζω τον Κυριάκο από πολύ παλιά, όπως και τον πατερα του και έχω βαθειά εκτίμηση και για τους δύο. Ο Κυριάκος εκπροσωπεί το χώρο της κεντροδεξιάς. Τον φιλελεύθερο χώρο». Μάλιστα ο Γιάννης Μπουτάρης εκθείασε το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη ως υπουργού λέγοντας ότι «η αξιολόγηση ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι εκτιμά το έργο του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον οποίο όπως είπε συζήτησαν γα τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης. Μάλιστα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε και για τα νούμερα του τζόκερ και είπε “όταν έχει τζακ ποτ θα σας πω”!

Πηγή: seleo.gr, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε