Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η ποδηλατάδα του Τζέφρι Πάιατ, η συμβουλή και τα δώρα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Θεσσαλονίκη: Η ποδηλατάδα του Τζέφρι Πάιατ, η συμβουλή και τα δώρα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης εξήρε ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζέφρι Ρος Πάιατ, ο οποίος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου πραγματοποίησε μάλιστα και βόλτα με ποδήλατο και ηλεκτρικό πατίνι στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

«Πάει πολύς καιρός που ήμουν στη Θεσσαλονίκη και είδα τις Ομπρέλες, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα, σε αυτή την πανέμορφη πόλη. Η εταιρεία Lime καινοτομεί στην περιοχή και ταιριάζει στις προοπτικές και στις προθέσεις της Θεσσαλονίκης.

Δεν μου έκανε καθόλου έκπληξη που έμαθα ότι τα χρησιμοποιεί η νεολαία και σύντομα θα έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία, καθώς θα βοηθήσει τον τουρισμό και την ανάπτυξη της οικονομίας, κάτι που συζήτησα και με τον υπουργό τουρισμού Χάρη Θεοχάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός Πρέσβης.

Μετά τη σύντομη βόλτα στις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου ο Τζέφρι Πάιατ συνάντησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, όπου οι δυο τους με επίκεντρο συζήτησης τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της πόλης προχώρησαν προς τον Λευκό Πύργο. Από εκεί ανέβηκαν σε ηλεκτρικά ποδήλατα και πραγματοποίησαν βόλτα σε όλη το παραλιακό μέτωπο και στη συνέχεια επέστρεψαν στο σημείο της αφετηρίας.

Ο κ. Πάιατ ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη φιλοξενία του δημάρχου στη Θεσσαλονίκη χάρισε στον Κωνσταντίνο Ζέρβα δύο δώρα οικολογικού χαρακτήρα, με τον πρέσβη των ΗΠΑ να δηλώνει μεταξύ άλλων «ελπίζω οι Θεσσαλονικείς στη βόλτα με το σκούτερ να έχουν μπροστά τους και το ποτήρι για τον φρέντο». Δείτε τις εικόνες του thesstoday.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις