Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η πτώση Εύζωνα στη στρατιωτική παρέλαση – Το βίντεο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από μπαλκόνι – video

Θεσσαλονίκη: Η πτώση Εύζωνα στη στρατιωτική παρέλαση – Το βίντεο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από μπαλκόνι – video
Το άψογο πέρασμα των Ευζώνων στη στρατιωτική παρέλαση - ΦΩΤΟ από intime

Οι Εύζωνες εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά. Ωστόσο μετά το πέρασμα από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, καταγράφηκε μία ατυχία…

Το θερμό χειροκρότημα κοινού και επισήμων απέσπασαν οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, κατά την χθεσινή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Σε άψογους σχηματισμούς, με την ξεχωριστή ευζωνική ενδυμασία, παρήλασαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης και καταχειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.

Ωστόσο ένας απ’ τους Εύζωνες που συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς γλίστρησε κατά τον βηματισμό του και έπεσε στο δρόμο.

Άμεσα έσπευσε κοντά του ο επικεφαλής της Διμοιρίας των Ευζώνων προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ ο κόσμος χειροκρότησε έντονα θέλοντας να τον εμψυχώσει.

Η πτώση του Εύζωνα έγινε μετά το πέρασμα από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, μια στιγμή που δεν έπιασαν οι τηλεοπτικές κάμερες της κρατικής τηλεόρασης.

Το βίντεο κατέγραψε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος παρακολουθούσε την παρέλαση από μπαλκόνι και ανέβασε τις σχετικές εικόνες στο instagram.

Πηγή: metrosport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις