Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που φορτηγάκι παίρνει φωτιά – Κυκλοφοριακό χάος στην Περιφερειακή της πόλης

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που φορτηγάκι παίρνει φωτιά – Κυκλοφοριακό χάος στην Περιφερειακή της πόλης

Το φορτηγάκι πιάνει φωτιά στη Θεσσαλονίκη και οδηγοί που περνούν από το σημείο, τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο σημείο…

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Περιφερειακή στη Θεσσαλονίκη, από φωτιά που εκδηλώθηκε σε φορτηγάκι. Ο οδηγός του πρόλαβε να βγει χωρίς να κινδυνέψει και να τραυματιστεί. Στο σημείο διακόπηκε για λίγη ώρα η κυκλοφορία μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάσβεση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων. Το μποτιλιάρισμα συνεχίζεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις η κατάσταση ομαλοποιείται ώρες αργότερα. Τα αίτια του συμβάντος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Φωτιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες σε εν κινήσει φορτηγάκι στην Άνω Ηλιούπολη, στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη. Το όχημα αρχικά ξεκίνησε να βγάζει καπνούς και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία έθεσε γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά. Στην περιοχή έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα, αφού στον δρόμο, που κάηκε το φορτηγάκι διακόπηκε για κάποια λεπτά η κυκλοφορία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος στο σημείο, με τα προβλήματα να συνεχίζονται.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Ο οδηγός κατάφερε να βγει έγκαιρα και να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 6 πυροσβέστες. Δείτε τις εικόνες του thestival.gr…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις