Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που περαστικοί βάζουν κάτω ληστή κοσμηματοπωλείου

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που περαστικοί βάζουν κάτω ληστή κοσμηματοπωλείου

Η ληστεία στο κοσμηματοπωλείο ολοκληρώθηκε, αλλά τα δύσκολα για τον δράστη, ξεκίνησαν αμέσως μετά στη Θεσσαλονίκη. Ένταση στο σημείο με περαστικούς να μην μένουν απαθείς…

Με ένα ψεύτικο όπλο μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και η ληστεία στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε ταχύτατα. Ο δράστης έφυγε με κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ, αλλά τα δύσκολα για τον ίδιο ήρθαν αμέσως μετά. Όταν περαστικοί αποφάσισαν να επέμβουν και να τον πιάσουν στα χέρια του. Τον έριξαν στο πεζοδρόμιο, ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγο αργότερα ο νεαρός ληστής βρισκόταν με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα.

Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής με απροσδόκητη κατάληξη συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, άγνωστος λήστεψε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης αλλά η τύχη τον εγκατέλειψε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, ωστόσο αυτή η απόπειρα δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη για τον δράστη.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν την παρουσία του αλλά και την απόπειρά του να κλέψει το κατάστημα και τον ακινητοποίησαν, ενώ αμέσως κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη ενώ κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω του ένα ψεύτικο όπλο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις