Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των άγριων επεισοδίων έξω από τα δικαστήρια – Ξύλο με τραπέζια και καρέκλες

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των άγριων επεισοδίων έξω από τα δικαστήρια – Ξύλο με τραπέζια και καρέκλες

Τα επεισόδια ξεκίνησαν ξαφνικά έξω από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη, με τους δράστες να χωρίζονται σε δύο ομάδες. Το βίντεο δείχνει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν…

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη. Τσιγγάνοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Τραπέζια, καρέκλες και ξύλα εκσφεδονίζονταν ανάμεσα σε δύο ομάδες, μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς που έτρεχαν να απομακρυνθούν.

Για μερικά λεπτά επικράτησε πανικός. Ο δρόμος μπροστά από τα δικαστήρια έκλεισε, καθώς οι δύο ομάδες συνέχιζαν τα επεισόδια. Πολύ γρήγορα, στο σημείο έφτασε περιπολικό ώστε να επιβάλλει την τάξη και να υπάρχει ηρεμία.

Προς το παρόν, είναι άγνωστα τα αίτια των επεισοδίων. Δεν φαίνεται όμως να συνδέεται με το γεγονός πως σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα ο δράστης της γυναικοκτονίας στο ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο.

Από τη μανία των ατόμων προκλήθηκαν φθορές και σε σταθμευμένα οχήματα, στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Δείτε τις εικόνες του thes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις