Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Και τώρα Νοτοπούλου – Ταχιάος! Εκτός η Καϊλή, διάλεξε Ευρωβουλή

Θεσσαλονίκη: Και τώρα Νοτοπούλου – Ταχιάος! Εκτός η Καϊλή, διάλεξε Ευρωβουλή

Διάλεξε την Ευρωβουλή η Εύη Καϊλή.
Συμφώνησε με την Φώφη Γεννηματά.
Το τετ α τετ των δύο γυναικών την παραμονή των Χριστουγέννων.
Τα πρόσφατα σενάρια και η τριπλή διάψευση.
Τα ονόματα στην κούρσα της Θεσσαλονίκης.

Μετά από όργιο φημών τελικά η Εύα Καϊλή δεν θα είναιτελικώς υποψήφια για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή συναντήθηκε το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με την οποία συζήτησαν την πορεία του κόμματος, καθώς και όλα τα ενδεχόμενα υποψηφιότητας της κας Καϊλή.

Κατά τη συνάντηση, αποφασίστηκε ότι η Eύα Καϊλή θα είναι εκ νέου υποψήφια στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ούσα εν ενεργεία ευρωβουλευτής.

Έτσι τώρα στην κούρσα της Θεσσαλονίκης διαφαίνεται ντέρμπι ανάμεσα στον εκλεκτό της ΝΔ Νίκο Ταχιάο και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου. Υποψήφιοι για τον Δήμο θα είναι μεταξύ άλλων και ο Σπύρος Βούγιας, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Καλυψώ Γούλα.

Οι φήμες και η τριπλή διάψευση

Πριν λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Εύα Καϊλή θα απέρριπτε την πρόταση να είναι υποψήφια στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ευρωβουλευτής είχε αφήσει ανοιχτό ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο η έντονη φημολογία διαψεύστηκε από παντού. Το ΚΙΝΑΛ σε σχετική ανακοίνωση του ανέφερε: «Η κ. Καϊλή ενημέρωσε ότι η οριστική της απόφαση θα ανακοινωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει κόμμα».

Την ίδια ώρα πηγές της Νέας Δημοκρατίας διέψευδαν επίσης τα σενάρια «μετεγγραφής» της ευρωβουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Εύας Καϊλή.

Οι πηγές της Πειραιώς, έκαναν λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας του καταδικασμένου -και με τη βούλα πλέον της Δικαιοσύνης- συκοφάντη».

Η ίδια η Εύα Καϊλή σε ανάρτησή της στο Facebook τόνιζε: «Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού.

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση

1. Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους…

Gepostet von Eva Kaili am Freitag, 21. Dezember 2018

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις