Στους πάγκους των λαϊκών αγορών επέστρεψαν σήμερα οι παραγωγοί, ύστερα από απεργία που διήρκεσε σχεδόν δύο εβδομάδες και διάφορες άλλες κινητοποιήσεις.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης, οι παραπάνω κινητοποιήσεις “ναι μεν απέδωσαν καρπούς, αλλά όχι στον επιθυμητό βαθμό”.
Ήδη, σύμφωνα με τον κ. Μακρίδη, εξετάζονται διάφορες κινήσεις -ακόμα και προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας- αλλά, σε κάθε περίπτωση, οι όποιες εξελίξεις, όπως τόνισε, θα συμβούν μετά τις ευρωεκλογές και αφού προηγηθούν συνεδριάσεις προκειμένου να εξεταστούν όλες οι προτάσεις που κατατίθενται.
Υπενθυμίζεται ότι οι παραγωγοί διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που προωθήθηκε για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο κι ενώ παραδέχονται ότι έγιναν, έστω και την τελευταία στιγμή, κάποιες αλλαγές προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο εκκρεμούν ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για έγκυο γυναίκα σε στάση λεωφορείου!
Τρίκαλα: Αστυνομικός… για όσκαρ εντιμότητας – Μπήκε στην τράπεζα με επιταγή και άφησε άφωνους τους πάντες!
Ρόδος: Λιποθύμησε όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε!
Γιάννενα: Φορτηγό έκρυβε τις… τέλειες απομιμήσεις αθλητικών παπουτσιών – Η απόφαση της εταιρείας Nike (Φωτό)!
Κρήτη: Σπαραγμός για τον θάνατο του Γιάννη Μαυράκη – Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα δύο παιδιά του!
Ηλεία: Τι φαντάζεστε ότι θα δείτε όταν ανοίξει αυτό το πλάνο; – Πού αδειάζονται όλα αυτά τα σκουπίδια;