Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με στρατιωτικό λεωφορείο, απορριμματοφόρο και τρία αυτοκίνητα στην Περιφερειακή Οδό

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με στρατιωτικό λεωφορείο, απορριμματοφόρο και τρία αυτοκίνητα στην Περιφερειακή Οδό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα άτομο τραυματίστηκε από την καραμπόλα στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες…

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη, από καραμπόλα πέντε οχημάτων. Ειδικότερα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, λίγο πριν τις 07.00 το πρωί, στο ύψος των Νταμαριών στο ρεύμα προς Δυτικά, καταγράφηκε σύγκρουση με εμπλεκόμενα οχήματα ένα απορριμματοφόρο, ένα στρατιωτικό λεωφορείο και τρία αυτοκίνητα.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο που επέβαινε σε ΙΧ, ενώ πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Το τραυματισμένο άτομο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με τροχονόμους να προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ώρα αιχμής με εκατοντάδες αυτοκίνητα να κινούνται στην Περιφερειακή. Οι οδηγοί βλέπουν το μποτιλιάρισμα στο σημείο να μεγαλώνει προς τα πίσω, με πολλούς να προσπαθούν να μάθουν το λόγο των καθυστερήσεων. Η Τροχαία εκτιμά πως η κατάσταση θα αποσυμφορηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις