Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η επίθεση του ληστή δολοφόνου στην άτυχη 88χρονη

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η επίθεση του ληστή δολοφόνου στην άτυχη 88χρονη

Εξακολουθεί να σοκάρει η δολοφονία της ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη. Η 88χρονη έπεσε κατέληξε από τα βάναυσα χτυπήματα 20χρονου ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου.

Όπως καταγράφει το MEGA και η εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο νεαρός δράστης έσπασε το τζάμι για να εισβάλει στο σπίτι της άτυχης 88χρονης το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (01.09.2021). Όταν η ηλικιωμένη τού είπε πως δεν είχε χρήματα, εκείνος άρχισε να την χτυπά ανελέητα στο πρόσωπο κι έπειτα εξαφανίστηκε.

«Πάντα είχε ερμητικά κλειστά το σπίτι έξω, πού να φανταστεί κανείς ότι θα έμπαινε κάποιος από αυτό εδώ το παραθυράκι εκεί πάνω που βλέπετε που μπαίνει μέσα στο μπάνιο», ανέφερε στην εκπομπή ο πρόεδρος του Βαθύλακκου Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: «Γαλάτια τί έπαθες;…»

Η γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη, όπως εξηγεί στην κάμερα του LIVE NEWS πήγε στο σπίτι το πρωί της επόμενης ημέρας, όταν και αντίκρισε την άτυχη 88χρονη πεσμένη στο πάτωμα.

«Εκείνη την ημέρα ήρθα κανονικά, άνοιξα την πόρτα, μπήκα μέσα και την βλέπω κάτω. Γαλάτια τί έπαθες; Πώς έπεσες; Γλίστρησα μου είπε. Δεν υπολόγισα ότι κάποιος μπήκε γιατί η πόρτα του μπάνιου ήταν κλειστή»!

Η 88χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ με βαριά τραύματα στο κεφάλι, που λίγες ημέρες αργότερα της κόστισαν τη ζωή.

Όταν η οικιακή βοηθός επέστρεψε σπίτι, κατάλαβε τι πραγματικά συνέβη.

«Ανοίγω την πόρτα από την τουαλέτα και βλέπω το παράθυρο πεσμένο. Τότε υποψιάστηκα ότι τη χτυπήσανε τη γιαγιά».

Θεσσαλονίκη: Ο δράστης είχε «ξαναχτυπήσει» το σπίτι 

Οι έρευνες των Αρχών έδειξαν πως ο 20χρονος είχε ξαναμπεί στο σπίτι της ηλικιωμένης πριν από δέκα μήνες, όταν και κατάφερε να της
αποσπάσει το ποσό των 640 ευρώ.

«Ήταν οι μέρες των συντάξεων τώρα και θα υπολόγισε αυτός ότι θα έχει λεφτά. Τα λεφτά όμως τα είχε η κυρία που τη βλέπει.Γείτονας Πολύ ήσυχο παιδί, μόνο στον πληθυντικό μιλούσε».

Ο νεαρός δράστης συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ την Παρασκευή (10.09.2021) αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και
εισαγγελέα.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις