Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλει τον σύζυγο για βιασμό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλει τον σύζυγο για βιασμό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ο βιασμός που κατήγγειλε η 26χρονη στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η γυναίκα εμφανίστηκε σε άθλια κατάσταση σε αστυνομικό τμήμα και περιέγραψε τα όσα έζησε…

Ο βιασμός που περιέγραψε η νεαρή γυναίκα κινητοποίησε τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα που υπέδειξε. Του 28χρονου συζύγου της, που όπως είπε την κακοποίησε σεξουαλικά, λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου. Ήδη έχει δοθεί εντολή για ιατροδικαστική εξέταση στην γυναίκα, ενώ της γνωστοποιήθηκαν φορείς και υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Στιγμές φρίκης φέρεται να έζησε μια 26χρονη από τον 28χρονο σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη πήγε χθες (04-01-2024) στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα και κατήγγειλε βιασμό από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 28χρονος τη βίασε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Στην καταγγέλλουσα χορηγήθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης και της γνωστοποιήθηκαν φορείς και υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις