Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κατεδαφίζεται το ιστορικό κέντρο διασκέδασης «Καν Καν» – To τέλος μιας εποχής (video)

Θεσσαλονίκη: Κατεδαφίζεται το ιστορικό κέντρο διασκέδασης «Καν Καν» – To τέλος μιας εποχής (video)

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί εργασίες κατεδάφισης του πρώην κέντρου διασκέδασης ”Καν – καν” στα Μετέωρα  της Θεσσαλονίκης, από συνεργεία του δήμου Παύλου Μελά.

Να σημειωθεί πως το 2017, είχε γίνει η απομάκρυνση των αμιαντούχων υλικών από πρώην κέντρο διασκέδασης. Σύμφωνα με το seleo.gr, είχαν μάλιστα απομακρυνθεί 700 τ.μ. αμιάντου μέσα από το κτίριο.

“Ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί τις εργασίες κατεδάφισης, μετά και από άδεια του ιδιοκτήτη ο οποίος δεν μπορούσε να το κάνει. Πριν από λίγα χρόνια με εισαγγελική συνδρομή είχαμε πάρει τον επικίνδυνο αμίαντο από το κτήριο, καθώς δεν ανταποκρινόταν ο ιδιοκτήτης. Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα που ταλαιπωρούσε την περιοχή των Μετεώρων”, δήλωσε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Σάκης Λαζαρίδης.

“Το κτήριο είναι επικίνδυνο και ετοιμόρροπο. Αφού δεν μπορούσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να το κάνει, μας έδωσε την άδεια και προχωράμε εμείς στην κατεδάφιση του”, επισήμανε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δημήτρης Αθάνατος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις