Σάββατο, 13 Απρ.
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Καβγάς νεαρών κοριτσιών στην πλατεία Αριστοτέλους με κοινό και live μετάδοση στο Tik Tok

Θεσσαλονίκη: Καβγάς νεαρών κοριτσιών στην πλατεία Αριστοτέλους με κοινό και live μετάδοση στο Tik Tok

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου (18.03.2023) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε… ρινγκ, με πρωταγωνίστριες δύο νεαρές κοπέλες. 

Βίντεο από τον καβγά που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18.03.2023) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανέβασαν πολλοί χρήστες του Tik Tok. Κάποιοι μάλιστα έκαναν και… live μετάδοση από την πλατεία Αριστοτέλους. 

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που ανέβηκαν στο Tik Tok, δύο κοπέλες ξεκίνησαν τον καβγά από την Λεωφόρο Νίκης και γρήγορα αυτός μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες νέοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, σχηματίζοντας έναν κύκλο γύρω τους.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ στο σημείο, όπως φαίνεται και στα βίντεο, βρισκόταν τόσος κόσμος, κανείς δεν έκανε τον κόπο να χωρίσει τις δύο κοπέλες. 

Δείτε βίντεο:

@gkagkloidis Ένα χαλαρό Σάββατο #viral #fy #fypシ #greektiktok #skg #slatines #aristotelous #mpesfypgamw ♬ Flowers – Miley Cyrus

@asterisguy #imasteris ♬ original sound – The Asteris Guy

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι στο σημείο κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να σταματήσει ο καβγάς, ενώ ο λόγος που τσακώθηκαν οι δύο κοπέλες παραμένει άγνωστος… 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις