Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Κοιμόμουν και ξαφνικά άκουσα θόρυβο» δήλωσε ο άνδρας που απεγκλωβίστηκε από τη φωτιά σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: «Κοιμόμουν και ξαφνικά άκουσα θόρυβο» δήλωσε ο άνδρας που απεγκλωβίστηκε από τη φωτιά σε διαμέρισμα

Τις στιγμές που έζησε με τη φωτιά στο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη περιγράφει ο άνδρας που απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι κοιμόταν και του χτυπούσαν τα κουδούνια για να ξυπνήσει και να βγει έξω.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου μιας πολυκατοικίας στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 197 στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης και στο σημείο βρέθηκε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής για να τη σβήσει, όπου επιχείρησαν 15 πυροσβέστες και 6 οχήματα ενώ εκκενώθηκε και το κτίριο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο άνδρας που απεγκλωβίστηκε είπε ότι «κοιμόμουν και ξαφνικά άκουσα έναν θόρυβο και να χτυπάνε τα κουδούνια. Μου είπαν ότι έχει πιάσει φωτιά. Τρόμαξα λιγάκι, αλλά αφού είδα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για μένα έμεινα μέσα και σε λίγη ώρα ήρθε ο γερανός της Πυροσβεστικής και με απεγκλώβισε με ασφάλεια…».

Ο ίδιος επισήμανε πως η φωτιά ξεκίνησε από διαμέρισμα του από κάτω ορόφου, του οποίου ο ιδιοκτήτης βρισκόταν εκτός της Θεσσαλονίκης. Πιθανότατα, η φωτιά ξέσπασε από κάποιο βραχυκύκλωμα.

Η μαρτυρία του άνδρα:

Βίντεο και φωτογραφίες από τη φωτιά:

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις