Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Αποκλείονται από τα σχολεία οι μαθητές του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου (video)

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Αποκλείονται από τα σχολεία οι μαθητές του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου (video)

Αποκλείονται από τα σχολεία οι μαθητές του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, εξαιτίας της επιβολής επιπλέoν μέτρων στην περιοχή από το Σάββατο και μέχρι 1 Μαρτίου.

«Τα παιδιά που πηγαίνουν σε σχολείο έξω από τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου δυστυχώς δεν θα πάνε» δήλωσε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός. 

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου απαντώντας στην ερώτηση του ThessToday.gr για το τι μέλλει γενέσθαι με τα σχολεία και τους μαθητές εξήγησε ότι «όσα παιδιά πηγαίνουν σε σχολεία εκτός του δήμου π.χ. στα ιδιωτικά ή στον Παύλο Μελά, δυστυχώς δεν θα πάνε και θα γίνει τηλεκπαίδευση. Τα σχολεία στον δήμο όπως ξέρετε είναι ήδη κλειστά λόγω του lockdown και γίνεται επίσης τηλεκπαίδευση σε όσα παιδιά έχουν χάσει τις ώρες».

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου αναφερόμενος στην επιβολή επιπλέoν μέτρων στην περιοχή τόνισε ότι ο κόσμος είναι εξουθενωμένος και πρόσθεσε ότι ο δήμος θα προχωρήσει σε μήνυση σε όσους διαδίδουν την είδηση ότι θα χτιστεί κέντρο προσφύγων και μεταναστών στα όρια του δήμου. «Όποιος σπέρνει αυτές τις ειδήσεις, θα “θερίσει” μια μήνυση απ’ τον δήμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη σημερινή κινητοποίηση -και την τρίτη κατά σειρά- έξω από το δημαρχείο από διαδηλωτές που εναντιώνονται στο lockdown, ο κ. Μανδαλιανός εξήγησε ότι «είναι λογικό μετά από πολύμηνη καραντίνα να υπάρξει αντίδραση», προσθέτοντας ότι «καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις