Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Με σταυρούς και ύβρεις στην πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Με σταυρούς και ύβρεις στην πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Πορεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν άτομα διαφόρων ηλικιών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αίσθηση από τις εικόνες και τις ύβρεις που ακούγονται…

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούν πανό που γράφει «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», ενώ νωρίτερα που συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της χρήσης μάσκας προστασίας ενώ έψαλλαν και τον Εθνικό Ύμνο.

Λίγο μετά τις 18.00 άρχισαν να κινούνται στην οδό Παύλου Μελά και μέσω των οδών Τσιμισκή, Αγίας Σοφίας και Λεωφόρου Νίκης θα καταλήξουν στον Λευκό Πύργο. Εκεί όπως έχουν προαναγγείλει θα ακολουθήσει γλέντι χωρίς «πιστοποιητικά υποταγής».

Στις εικόνες του thesstoday.gr, βλέπουμε τους συμμετέχοντες, ορισμένοι από τους οποίους κρατούν εικόνες και σταυρούς. Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται η ελληνική σημαία. Οι ύβρεις που ακούγονται διαδέχονται η μία την άλλη…

Παράλληλα, διαμαρτυρία μελών της Πανελλήνιας ομάδας επαγγελματιών υγείας πραγματοποιήθηκε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ3 επί της Λεωφόρου Στρατού ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και των αναστολών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις