Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Ουρές πριν καν ξεκινήσουν τα rapid test – Στο κόκκινο η ανησυχία (video)

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Ουρές πριν καν ξεκινήσουν τα rapid test – Στο κόκκινο η ανησυχία (video)

Πολύς είναι ο κόσμος που έσπευσε και σήμερα να κάνει δωρεάν rapid test στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που τα κρούσματα καθημερινά στην χώρα μας είναι σε υψηλά επίπεδα και ως εκ τούτου η ανησυχία παραμένει στο κόκκινο.

Ενδεικτικό είναι ότι λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, πριν δηλαδή ξεκινήσουν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να διενεργούν ελέγχους, ο κόσμος είχε ξεκινήσει ήδη να προσέρχεται στο δημαρχείο με την ουρά που σχηματίστηκε να ξεκινάει από την είσοδο του Β’ κτηρίου και να επεκτείνεται για δεκάδες μέτρα.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν τεστ έως τις 3 το μεσημέρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τους δεκάδες πολίτες που περιμένουν στην ουρά τη σειρά τους, η αναμονή δεν είναι μεγάλη αφού η διαδικασία του τεστ είναι αρκετά σύντομη και ο εξεταζόμενος ενημερώνεται με μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο αν εντοπιστεί θετικός και δεν χρειάζεται να περιμένει στον χώρο του δημαρχείο.

Επίσης, όλοι όσοι αναμένουν φορούν μάσκες και κρατούν αποστάσεις ενώ στο σημείο βρίσκεται και η Δημοτική Αστυνομία που αν χρειαστεί προχώρα σε συστήσεις για τήρηση των μέτρων. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις